Térkép betöltése...

Eladó Ház, Pilisszántó

Pilisszántó      Térkép
Családi ház
210 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    512 m²
  • Telekterület
    1338 m²
  • Szobák száma
    6 szoba

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/7294489
Hirdetéskód
7294489
Irodai kód
4014181
Elhelyezkedés
Pilisszántó
Ár
210 000 000 Ft
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
512 m²
Telekterület
1338 m²
Szobák száma
6
Fűtés
Gáz (cirkó)
Építés éve
2003
Szűcs Loránd András

+363047-mutasd

+36304703825

Üzenet küldése

OTP Bank türelmi idős Évnyerő Lakáshitel ajánlata

Fizetett hirdetés
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az OTP Évnyerő Lakáshitelei 1 éves türelmi idős kölcsönök, amellyel az első 12 hónapban alacsonyabb a havi törlesztőrészlet. A tőke törlesztését a 13. hónaptól kell megkezdeni.

Leírás

Pilisszántón kínálunk eladásra egy – jelenleg 2 generációs, de akár 3 generáció együttélésére is alkalmas -szigetelt családi házat mely egy 1338 m2-es gondozott telken épült. . Az ingatlan földszintjén lévő önálló lakásban nappali, konyha, hálószoba, fürdő található, a nappaliból közvetlen kijárat a fedett teraszra, illetve a kertbe. A földszinten kapott helyet a garázs, az uszoda 9x3 méteres, ellenáramoltatóval felszerelt, 1,5 m mély medencével, valamint a szauna. egy fürdő és egy kamra. Az emeleti nappaliból nyíló tágas terasz csodás panorámával a Pilisre. Ezen a szinten még két hálószoba, mindegyik saját fürdővel, és egy nagyméretű, világos konyha. A nyitott galériáról a szépen dekorált medencetérre tekinthetünk le.
Pilisszántón kínálunk eladásra egy – jelenleg 2 generációs, de akár 3 generáció együttélésére is alkalmas -szigetelt családi házat, mely egy 1338 m2-es gondozott telken épült. Az ingatlan földszintjén lévő önálló lakásban nappali, konyha, hálószoba, fürdő található, a nappaliból közvetlen kijárat a fedett teraszra, illetve a kertbe. A földszinten kapott helyet a garázs, az uszoda 9x3 méteres, ellenáramoltatóval felszerelt, 1,5 m mély medencével, valamint a szauna. egy fürdő és egy kamra. Az emeleti nappaliból nyíló tágas terasz csodás panorámával a Pilisre. Ezen a szinten még két hálószoba, mindegyik saját fürdővel, és egy nagyméretű, világos konyha. A nyitott galériáról a szépen dekorált medencetérre tekinthetünk le. A tetőtér egyik fele beépített, itt két szoba, egy kis gardrób, egy fürdő és egy mosdó került kialakításra, a másik része igény szerint beépíthető (minden gépészet felvezetve). A pincében egy kazánház-gépészeti helyiség, a mosókonyha és egy iroda-konditerem kapott helyet. A kerti szaletli tavasztól őszig nyújt kikapcsolódást, az itt lévő kemence főzésre-sütésre egyaránt lehetőséget ad. Az ingatlan a falu csendes részén helyezkedik el, 8-10 perces sétára a buszvégállomástól. A falu lakói kedvesek, a közbiztonság kiváló, az infrastruktúra jó, a közelben kedvelt kirándulóhelyeket találhatunk. További információval az ingatlanról és a környékről készséggel állok rendelkezésre.
További információért, megtekintésért várom szíves érdeklődését!