Szuperkülönleges ingatlanok hete - Panorámás kilátás a Földközi-tengerre

A héten újra elkészítettük első júniusi válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások és házak kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.


 

Panorámás kilátás a Földközi-tengerre

Első kiválasztottunkra egyenesen Spanyolországban bukkantunk. Az avantgárd építészeti stílust követve született meg Alteában egy kivételes dizájnnal felvértezett zárt lakóparki villa. Természetes megvilágítás, tágas terek, különleges elrendezés, három vagy négy szobás lakások, melyek mindegyikéből páratlan kilátást ígérnek a türkizkék tengerre. Szerintünk lenyűgöző!
Az ingatlanok mindegyikéhez, terasz, grill, zárt garázs és úszómedence is tartozik.

Panorámás kilátás a Földközi-tengerre


Mediterrán
stílus és „buddhai feltöltődés” Szombathelyen

Magyarországra „visszarepülve” első állomásunk Vas megye megyeszékhelye: Szombathely. Kertvárosias környezetben, hatalmas, 427 négyzetméteres fényűző családi ház várja új Tulajdonosát. Az ingatlan minden apró négyzetcentiméteréről sugárzik a nyugalom és a harmónia. Pasztell és az erős rikító színek játékától kezdve, a fa gerendák rusztikus stílusán át, az absztrakt csempékig mind-mind tökéletes összhangot teremtenek.
Mi nagyon szívesen beköltöznénk! 

Mediterrán stílus és „buddhai feltöltődés” Szombathelyen


Karibi álomotthon Szegeden

Fiatalos, ultramodern vonalak Szeged szívében. 285 négyzetméteres családi házban tágas amerikai konyha, nappali, 5 hálószoba és 3 gardróbszoba is található. A mai kornak megfelelő energetikai feltételeknek megfelelő napelemes és szellőztető rendszer is kialakításra került. Továbbá az ingatlant magas minőségű burkolatok és bútorok jellemzik. A kültéren több mint 100 négyzetméteres terasz és napozóterasz, 40 négyzetméteres erkély szolgálja a pihenést, míg a pálmafás kertben fűthető medence, pavilon, valamint kerti tó várja a haza érkezőket.

Karibi álomotthon Szegeden


Lélegzetelállító családi villa Solymáron

Zárószóként pedig jöjjön egy olyan ingatlan, melyen nem fogott az idő vasfoga! Solymáron, tájvédelmi környezet közvetlen szomszédságában kínálnak eladásra egy 560 négyzetméteres villát, mely 6200 négyzetméteres telken fekszik. A több évtizedes gondoskodásnak köszönhetően az épületet folyamatosan újították, így a tető renoválása, a nyílászárók cseréje, napelemek felszerelése és a fűtés korszerűsítése is megtörtént. Az alagsorban található medence is teljes felújításon esett át, ennek hála a melegebb napok beköszöntével saját medencéből és saját kertkapcsolattal élvezhetik majd lakói a melegebbnél melegebb nyári napokat.

Lélegzetelállító családi villa Solymáron