Modern tetőtéri lakások

A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.


A tetőtéri lakás a terek kreatív kihasználása mellett a pazar kilátás miatt is kitűnő választás az ingatlant keresők számára. Az ilyen fajta ingatlanok egy kis odafigyeléssel rendkívül dizájnosak lehetnek. Habár a ferde falak miatt sokszor egyedi megoldásokat lehet, vagy szükséges választani, ezek mind egy extravaganciát adnak a helynek. Többségében ezen lakások rendkívül világosak, amellyel nem csak a hangulatunknak tesznek jót, hanem optikailag is nagyítják a teret ezáltal tágasabb hatást keltenek. Ezek mellett ami szintén nagyon fontos szempont a tetőtéri lakások mellett az, hogy az áruk is barátságosabb, mint a hasonló méretű lakásoké. Ez azért van, mert a négyzetméter árba nem számít bele az 1,9 méternél alacsonyabb terület.

Kiválogattunk öt szuper ingatlant. Tarts velünk és vedd szemügyre ezeket a gyönyörű, modern tető lakásokat:

Belvárosi lakás Pécsett

Pécs belvárosában kiadó ez a nappali i+2 hálószobás + 1 vendégszobás, csendes, bútorozott, felújított és teljesen felszerelt galériás téglalakás. Az épület közvetlen közelében mindenféle bevásárlási lehetőség, illetve szolgáltatások széles sora is elérhető. A történelmi belváros már az ablakból látható.

Lakás Pécs belvárosában

 

Tetőtéri lakás Pécs belvárosában

Egy bruttó 180 nm-es  kitűnő és igényes állapotban lévő felújított tetőtéri lakást kínálnak eladásra Pécsett. A vételár részét képezi a beépített bútorzat és gépesítés, ezen kívül a berendezés többi eleme külön megállapodás alapján elérhető. Elhelyezkedését és kialakítását tekintve kiváló választás lehet  befektetésnek hiszen minden elérhető távolságban van.

 

Fiatalos lakás Szegeden

Szegeden az Ősz utcában található ez az eladó eladó egy belső szintes nappali + 2 szobás ,konyhás ,erkélyes dupla komfortos lakás. Maga a társasház a 2000-es évek elején épült és 3 szintes, udvarában  garázs is vásárolható. A környéken minden megtalálható, a társasház elhelyezkedése miatt a lakás világos, napfényes.

Fiatalos lakás Szegeden


Erkélyes tetőlakás Győrben

Győr Révfalu nevű városrészében kínálják eladásra ezt a 2020-ban épült remek kialakítású és napfényes téglalakást. A lakás alapterülete bruttó 58 nm (nettó 51 nm) amelyhez még egy 6 nm-es erkély is tartozik. A lakás belső elrendezése tökéletes, praktikus kialakítású. A hangulatot a konyhában a beépített LED hangulatvilágítás teszi még otthonosabbá. A kiváló infrastruktúrának és a ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mindenhová néhány perc az eljutás.

 

Különleges lakás a debreceni Füredi kapu lakóparkban

Debrecen, Füredi kapu lakóparkjában eladó egy nappali+3 szobás, tetőtéri, rendkívül hangulatos, impozáns, egyedülálló társasházi lakás.  A tetőtéri ablakoknak köszönhetően a lakás nagyon világos, a megfelelő árnyékoló mellett nyáron sem túl meleg. Az elhelyezkedését tekintve, kiváló lehetőségeket teremt. Az egyetemek közelsége, a nyugati városrész bevásárló üzleteinek rövid megközelítése, az autópálya elérése fontos szempont lehet egy kényelmes otthon vásárlása előtt.

Különleges lakás Debrecenben