Meseszép heti ingatlanválogatás a Startlak.hu-n

A héten újra elkészítettük második májusi válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások és házak kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.


 

 

Elegáns, kifinomult vonalak a belvárosban
Az V. kerületben, 101 négyzetméteres, 3 szobás, tágas lakás keresi új tulajdonosát. A hálószobák mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik, mely tovább emeli a luxus életérzést. A legdrágább kerületben nem szokatlan a fényűző enteriőr, de ebben az ingatlanban a bútorok, a burkolatok, a színek tökéletes összhangba kerültek egymással. Pár perces sétatávra könnyen elérhetőek a város elegáns negyedei, híres terei és a Duna-part, mely pazar kikapcsolódási, feltöltődési lehetőségeket rejt magában.
Elegáns, kifinomult vonalak a belvárosban

 

Hatalmas terasszal megáldott lakás
„Nyaralva élni” lehetne a jelmondata következő VIII. kerületi kiszemeltünknek. Átgondolt tervezés, minden extrával felszerelt, 71 négyzetméteres ingatlan rendelkezik egy hatalmas, 85 négyzetméteres tetőkerttel is. A kilátás magáért beszél, a teraszra kiülve, vagy a jakuzziban pihenve egész nap csodálhatjuk a Budai-hegyeket. Akár a teljes bútorozottságával együtt is megvásárolható.
Hatalmas terasszal megáldott lakás


Hegyi panoráma Pilisszentkeresztúron
218 négyzetméter alapterületű családi fészek környezete magával ragadó. Esztergom és Szentendre, valamint a Pilis hegység fogja közre, így lélegzetelállító hegyi panoráma tárul a szemünk elé és friss, erdei levegő sziporkázik az ingatlan udvarában. A házba belépve tágas előszobában találjuk magunkat, innen nyílik a minőségi bútorokkal felszerelt étkező nappali és konyha. A földszinten továbbá található egy hálószoba és fürdőszoba is. A tetőtérben további kettő darab hálószoba kapott helyet és egy még be nem fejezett szülői lakrész. Kiváló minőségű alapanyagokból készült családi házhoz dupla garázs és 80 négyzetméteres műhely is tartozik, mely egy kis ráfordítással és kreativitással könnyen átalakítható vendégházzá.
Hegyi panoráma Pilisszentkeresztúron


Frekventált helyen eladó ház Mogyoródon

Az utolsó kiválasztottunk 3 szintes, 400 négyzetméteres, 10 szobás ház, mely csak arra vár, hogy beleszeress! Az ingatlan az M3-as autópálya közelében található, frekventált elhelyezkedése révén könnyen megközelíthető a főváros. Jellemzője továbbá az egész nap fényárban úszó terek, a kettő férőhelyes garázs, télikert, több terasz, szauna és rendezett kert. Helyet kapott egy borospince is, mely tökéletes helyszíne lehet a baráti vagy családi összejöveteleknek, esetleg üzleti ebédeknek.
Panorámás ház Mogyoródon