Különleges és elragadó lakások, házak a Startlak.hu kínálatában

A héten elkészítettük májusi válogatásunk első részét, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások és házak kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.


 

Gizella malomban álomszép loft lakás
Ferencvárosban díszletszerűen meghagyott malom falai mögött megbújik egy különleges loft lakás, mely a legmagasabb fényűző életérzést hivatott szolgálni. Különleges kialakítás, egyedi festmények, duplakomfort és egész nap fényárban úszó terek teszik tökéletessé ezt az eladó ingatlant.

Gizella malomban álomszép loft lakás

Spirituális kényeztetés Lipótmezőn
A harmónia jegyében tervezett, II. kerületi, 206 négyzetméteres ingatlan alsó szintje a lelki és szellemi megnyugvást hivatott szolgálni, ezért designja a keleti kultúra jegyeit öleli fel. A teljes feltöltődés érdekében az alsó szinten található szauna és pihenő sarok, a kültéren pedig akár dézsafürdőt is vehetünk. A következő szinten kapott helyet az 50 négyzetméteres egész nap világos tér, melynek meghatározó központi eleme a kandalló. Nyugodt, meleg színek, minőségi burkolatok, különleges lámpák és egyedi tervezésű bútorok teszik még különlegessebbé, az amúgy sem átlagos ingatlant. A felső szinten található a két-két háló és fürdőszoba. A ház kialakításának során tervezői törekedtek arra, hogy az ingatlan komfortos legyen, és teljes mértékben kiszolgálja lakói igényeit.

Spirituális kényeztetés Lipótmezőn

 

Absztrakt vonalak a Parlament közelében
II. kerület Mikor a polgári stílusjegyek, mint a 3,3 méteres belmagasság párosul az absztrakt művészettel, akkor ilyen csodák születnek. A II. kerületben neves lakberendezők által megálmodott ingatlan 110 négyzetméteres, 3 hálószobával és erkéllyel, valamint egybenyitott konyha, nappali, étkezővel várja új tulajdonosát. Egyedi tervezésű bútorok is a vételár részét képezik.

Absztrakt vonalak a Parlament közelében

Vízi paradicsom Cserszegtomajon
Utolsó ingatlanunk Cserszegtomajon, Keszthelytől és Hévízi-tótól nem messze található. Az eladásra kínált ingatlan 7200 négyzetméteren terül el. A kertben helyet kapott egy hatalmas méretű mesterséges tó, valamint a forró nyarat AQUAPARK-csúszdával felszerelt medencében élvezhetik a gyermekek. Kényelemért a hatalmas panorámás terasz felel, mely jakuzzival felszerelt. A kétszintes ingatlanban a minimalista és az elegáns stílusjegyeket ötvözték. Érdekesség: a telken helyet kapott egy 500 négyzetméteres vendégház is, mely 70 százalékban készült el, így az új tulajdonosa megálmodhatja ennek a helyiségnek a kreatív funkcióját. Mi nagyon szívesen beköltöznénk! :)

Vízi paradicsom Cserszegtomajon