Fantasztikus eladó lakások 20 millió alatt Kecskeméten

Az ingatlanok árai újra kezdenek szárnyra szökkenni és emelkedni. Habár a 2020-as évben a nem mindennapi történések következtében valamennyire megtorpant az ingatlanpiac, vannak városrészek ahol az ingatlanok árai nem változtak, sőt a mai napig emelkednek. Ez az emelkedés annak a következménye, hogy az elmúlt időszakban felértékelődtek a kerttel rendelkező valamint a saját tulajdonú ingatlanok.


Egy eladó lakás Magyarország hetedik legnagyobb településén azonban minden bizonnyal 2021-ben is jó választás. Az ingatlanválaszték igen széles skálán mozog így igazi kincsekre bukkanhatunk ha megfelelően szétnézünk a lehetőségek között. Akár befektetésként gondolunk rá, akár otthonként. Ez betudható a város fejlődésének és erős munkaerőpiacának.

A “Hírös város” területe 21+1 kerületre van felosztva, illetve 8 lakókörzetre. Ezek közül a legfelkapotabb városrész a Széchenyiváros, ahol leginkább panellakások közül tudunk válogatni. Ez része a városnak vonzza a fiatalokat illetve azokat akik még nem állnak készen a családalapításra.


Kecskeméten az elmúlt években árzuhanást a panel építésű lakásoknál figyelhetünk meg, míg a téglalakások esetében inkább áremelkedést. Az alábbiakban kiválasztottunk a Startlak kínálatából öt olyan eladó lakást, amelyek biztosan elnyerik a tetszésed.

Nézzük is ezeket a lenyűgöző 20 millió alatti eladó ingatlanokat:


Igényes lakás Kecskeméten

Eladó 2 szobás, részben felújított, igényes lakás Kecskeméten a Széchenyiváros kedvelt részén. A lakást teljes bútorzattal kínálják eladásra így ha nincsenek saját bútoraid ez nagy segítség lehet. Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló is közvetlen a bejárati ajtó mellett.


Felújított lakás Kecskeméten

Szintén a Széchenyiváros egyik jól frekventál részén található, az Akadémia krt-on ez az eladó 54 nm-es, 2 szobás, erkélyes, 5. emeleti, felújított lakás. Befektetésnek is kiváló lehetőség az elhelyezkedésének köszönhetően.


Tégla építésű lakás Kecskeméten

Kecskeméten a Stádium utcában, szigetelt tégla építésű 4. emeleti lakás eladó. A lakást az elmúlt 10 évben teljes körűen felújították. Emelett a lépcsőház is kapott szigetelést így alacsony rezsivel fenntartható az ingatlan. Fiatalok számára és befektetésnek egyaránt remek lehetőség az elhelyezkedésének köszönhetően. A közelben óvoda, iskola, kórház, szórakozási lehetőség is egyaránt megtalálható.


Lakás Homokbányán

Kecskeméten a Homokbányánál eladó egy 42 nm-es, 2. emeleti, nappali + 1 szobás, amerikai konyhás lakást kínálnak eladásra, zárt udvari autóbeállóval. Az ingatlan pár éve teljes felújításon esett át. Elhelyezkedése miatt kiváló választás minden korosztály számára vagy akár befektetésnek is, hiszen Kecskemét egyik legjobban fejlődő városrészében található.


Eladó lakás Kecskeméten az Akadémia Körúton

Kecskeméten az Akadémia Körúton eladó ez a 4. emeleti, 2 szobás, 47 négyzetméteres lakás. Az ingatlan felújított, frissen van festve. Parkra néző ablakok biztosítják a gyönyörű kilátást, valamint a világos tereket. Buszmegálló, iskola és bolt is van a lakás közelében.

Hozzászólások