Eladó lakások egyetemistáknak Budapesten

Túl vagyunk a nyár felén, azoknak, akik szeptembertől egyetemre mennek, lassan esedékessé válik az albérlet keresés. Ebben a cikkben azokat az eladó ingatlanokat gyűjtöttük egy csokorba, amelyek tökéletes bázisként szolgálhatnak gyermekének és még egy-két diáktársnak.


 

Álomlakás a belvárosban

Nem csak az egyetemista évekre, hanem fiatal felnőttként is tökéletes hajlék ez az egyszobás, 47+ 19 nm galériás, teljesen felújított garzon. A századfordulón épült ház lakásában vízvezeték csere, villanyvezeték újra húzása, konnektorok, kapcsolók, a teljes fűtésrendszer cseréje megtörtént. Hőszigeteléséről modern, újonnan beépített nyílászárók, védelméről több ponton záródó biztonsági ajtó gondoskodik. Beépített konyhai gépek teszik komfortossá, a speciálisan ide tervezett és épített konyhaszekrény pedig különlegessé teszi a konyhát. A 4 méteres belmagasságot a galériával nagyszerűen lehet hasznosítani, így fent a hálószobán kívül egy kis gardróbot is ki lehet alakítani.


Belvárosi kényelem

 

Komoly fészek a Ferenciek tere- Váci út- Vörösmarty tér háromszögben

Összesen két szobával várja leendő lakóit ez a felújított első emeleti ingatlan a Régi posta utcában. Abszolút kulcsrakész, 94 nm kényelem, amiben nagy szerepe van az egyedi tervezésű bútoroknak, az amerikai konyhás elrendezések. Igazi hölgy, vagy agglegény birodalom válhat belőle, de az egyetem évei után első lakásnak is ideális. A lakás biztonságáról kiépített kamera és riasztórendszer gondoskodik.


Igazi felnőtt fészek

 

Garzon zöldövezetben

Kelenföld még késő este is jól megközelíthető része Budapestnek, ha pedig autóval is rendelkezik az egyetemi hallgató, akkor csak az üzemanyagra lesz gondja, hiszen itt a parkolás díjmentes. De gépjármű nélkül is viszonylag hamar el lehet jutni a belvárosba akár busszal, metróval, villamossal vagy éppen biciklivel. A 24 nm egy személynek ideális. Ilyen áron a fővárosban ingatlanhoz jutni kész főnyeremény, az iskolai évek után pedig kiváló befektetés.


Garzon a zöldövezetben


 

Király kecó a Király utcánál

Az Oktogon környéki, Teréz körúti kecó mindössze 39 nm, mégis két szobával rendelkezik, sőt még egy galéria is beépítésre került. Az új nyílászárók a kertre néznek, így biztosítva a tanuláshoz szükséges nyugalom. A konyhában mosogatógép segít a házimunka elvégzésében, és szagelszívó is működik, hogy ne terjengjenek a készülő étel illatai a konyhával egy légtérben lévő nappaliban. Két fő részére is hangulatos otthon, és a költségek is feleződnek.


Kecó a Király utcánál


30 millió alatti lakások Budapesten