Aktuális fővárosi gyöngyszemek

A héten újra elkészítettük második júniusi válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások és házak kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.


Intelligens II. kerületi luxus ház

Meseszép zöld környezetben, több, mint 4000 négyzetméteren elterülő villa minden képzeletünket felülmúlja! Automatizált, gépesített, okosotthon rendszerrel ellátott ingatlanban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardróbszoba, 2 nappali és egy hatalmas, 80 négyzetméteres konyha található. Illetve a házhoz tartozó garázs akár 6-7 autó tárolására is alkalmas. A luxust tovább fokozza a speciális wellness részleg, ahol többek között gőzkabin, és szauna került kialakításra. Továbbá a kertben medence és 300 négyzetméteres terasz várja az aktívan pihenni vágyókat.

Intelligens II. kerületi luxus ház

Szaunás luxus lakás az Erzsébet híd lábánál

Kiadásra kínált újszerű, fejedelmi téglalakásban mindenki megtalálhatja a számításait. Az ingatlanban helyet kapott egy nagy méretű nappali és egy kényelmes, stílusosan kialakított galériás hálószoba. Továbbá a teljes felüdülést infraszauna, míg a finom ételeket a gépesített konyha, a mindig patinás öltözetet pedig a gardróbszoba biztosítja.

Szaunás luxus lakás az Erzsébet híd lábánál

 

Lakberendező által megálmodott III. kerületi lakás

Testvérhegy legmagasabb pontján, szinte az erdő ölelésében található ingatlant 2020 áprilisában adták át. Világos pasztellszínek és a szürke dominanciája letisztult összképet varázsol ebben a III. kerületi ingatlanban. Bútorai egyedileg, egyedi tervezéssel kimondottan a lakásba készültek. Tágas, 4 szobás álomotthonhoz kert, terasz és garázs is tartozik.

Lakberendező által megálmodott III. kerületi lakás