A vállalkozásodhoz keresel helyet? Segítünk!

Azt érzed, hogy valami másra vágysz mint amivel most foglalkozol, vagy kiszakadnál a megszokott hétköznapokból? Gondolkodtál már rajta, hogy saját üzlethelyiséget nyiss? Bár sokan álmodoznak erről a munkahelyükön ülve arról, hogy milyen is lehet a saját maguk ura lenni és vállalkozóvá válni, csak kevesen mernek belevágni. Azok akik igazán bátrak belevágnak és belevetik magukat az ötletelésbe és a megvalósításba.


Azonban nem egyszerű a vállalkozók élete sem. Hiába tűnik könnyűnek és szabadnak, hogy maguk osztják be az idejüket, az igazság az, hogy ott van rajtuk a nyomás, hogy ha nem termelnek eleget nem lesz fizetésük, ami alkalmazottként minden hónapban kiszámítható jövedelem, vállalkozóként rizikós. Ezektől függetlenül, a legfontosabb talán az, hogy legyen egy egyedi ötletünk, amit aztán a megvalósítás során díszített köntösbe bújtathatunk.

Ha arról álmodozol, hogy egy saját üzlethelyiséget nyiss, itt a lehetőség! A következő cikkünkben összeválogattunk öt hangulatos eladó helyiséget, amely biztosan elnyeri a tetszésed.

Kávézó, stabil vendégkörrel Budapesten

Budapest VI. kerületben teraszos fagyizó- kávézót kínálnak eladásra. Az ingatlan egy  társasház földszintjén helyezkedik el. Jelenleg kettő különböző tevékenységre van kialakítva, de akár egyben is használható. Van átjáró is a kettő között, így a tulajdonos egyszerre mindkét üzletet könnyen tudja üzemeltetni. Nagyszerű helyszíne lehet egy hangulatos baráti összejövetelnek vagy lazulásnak is.

Kávézó Budapesten


Eladó panzió az ország egyik legszebb részén

Megvételre kínálnak Tokaj történelmi belvárosához pár percre, mégis nyugodt csendes helyen a Bodrog partján egy jelenleg is működő teljesen felszerelt panziót. Az ingatlan gyümölcsfákkal, grill terasszal és közvetlen lejárattal is el van látva a folyó parthoz. A panzió egyedi hangulatával, különleges kialakításával kedvelt üdülési célpont.

Eladó panzió az ország egyik legszebb részén


Panzió és étterem egyben

Balatonfüred belvárosában található ez a különleges panzió és étterem. Az ingatlan 2000-ben épült és egy 1100 m2-es telken helyezkedik el.  A szálláshely közel 18 éve folyamatosan bővülő vendégkörrel büszkélkedhet, emellett külföldi törzsvendégek is szép számmal akadnak. Így idegenforgalmi szempontból is jelentős fogalommal bír.

Panzió és étterem egybenEladó bowling club Szarvason

Szarvason a város közvetlen központjában helyezkedik el egy jelenleg bowling club-ként üzemelő ingatlan, 2 üzlethelyiséggel. Az alapterülete 395 nm-es  összesen. A jelenlegi kialakítás által a helyiségek ügyfélforgalmi és kereskedelmi tevékenységek ideális helyszínei lehetnek, akár sportcentrum, irodaház, kozmetikai-szépségápolási szalon vagy egyéb szolgáltatás egyéni igények kielégítésére is alkalmas hogy praktikus és kényelmes körülményeket kínáljon a munkához a nagy tereknek köszönhetően. Jelentősen növeli a forgalmat az elhelyezkedése, mivel a város szívében található jól frekventált helyen.

Bowling club


Csodálatos panzió a fővárosban

Ez a jelenleg is működő családias panzió Budapest egyik csendes, nyugodt részén található. Az ingatlan 10 darab, igényesen kialakított, klimatizált szobát foglal magában, az emeleten külön kis apartman résszel. A panzió 1989 óta működik, és mindig maximális kihasználtsággal üzemelt. Ez az ingatlan egy ízlésesen kialakított barátságos, nyugodt és csendes kis palota, amely még kiváló infrastruktúrával is rendelkezik.

Csodálatos panzió a fővárosban