A hét legkáprázatosabb ingatlanjai a Startlakon

A héten újra elkészítettük harmadik májusi válogatásunkat, amibe a hét legszebb eladó ingatlanjai kerültek bele. A Startlak.hu kínálatában számtalan különleges és lenyűgöző lakást és házat találunk. Ezekből összegyűjtöttünk néhány olyan ingatlant, ami kitűnik a többi közül. A legszebb ingatlanok közé azok a lakások és házak kerültek, melyek hirdetésében jó minőségű képek vannak feltöltve, a berendezése kreatív, a látványa pedig lenyűgöző.


 

A bársonykék és a natúr színek kavalkádja

VI. kerületben eladásra kínálnak egy 50 négyzetméteres, 3 szobás lakást, mely a 3. emeleten található. Az ingatlan minden részlete aprólékosan megtervezett és gyönyörűen kidolgozott. A teljes kényelemről bioetanol látványkandalló, Nobilia konyhabútor és a vadonatúj konyhagépek gondoskodnak. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, boltok, bárok, kávézók csupán pár perces sétatávra található.

A bársonykék és a natúr színek kavalkádja

A vintage stílus szerelmeseinek

Családi ház és iroda egy telken? Igen! Dunakeszin, Budapesttől egy karnyújtásnyira, 2790 négyzetméteres telken épült, 861 négyzetméteres családi ház alsó szintjén wellness részlet kapott helyet, ahol kinyújtóztathatod fáradt végtagjaidat. Jakuzzi és szauna, valamint masszázságy szolgálja a teljes feltöltődést. A lakóteret ugyan felújították, de érintetlenül hagyták a vintage stílus meghatározó stílusjegyeit és bútorait. Az enteriőrt maga Erzsébet hercegnő is megirigyelne! Csodás, impozáns télikert, füvesített teniszpálya és feszített víztükrű medence is az ingatlan részét képezi.
A fentebb említett 498 négyzetméteres iroda pedig tökéletes befektetésnek, orvosi rendelőnek, vagy akár ügyvédi irodának is.

A vintage stílus szerelmeseinek

 

Belső liftes nagypolgári luxus lakás

Következő kiszemeltünk Újlipótváros szívében helyezkedik el. A nagypolgári stílusjegyeket megőrző, de modern köntösbe bújtatott luxus lakás különlegessége: a hálószobában található belső személyi lift, mely egyenesen az örökpanorámás tetőteraszra repíti majd új tulajdonosát. Tervezése során törekedtek a tágas terek létrehozására, emellett külön figyelmet fordítottak a környezettudatos műszaki megoldásokra is.

Belső liftes nagypolgári luxus lakás

Mesebeli kúria Mórahalom közelében
Végül, de nem utolsó sorban megérkeztünk a hét „legkülönlegesebb ingatlanja” cím egyértelmű nyerteséhez. Mórahalomtól nem messze, csendes, békés környezetben eladásra kínálnak egy 10 szobás, 1995-ben épült kúriát, melyhez 1000 négyzetméteres tó is tartozik. Kiváló befektetés, rengeteg lehetőséget rejt magában. Alkalmas szállónak, lovas tanyának, turisztikai központnak. Továbbá a 7996 négyzetméteres telekterülethez további földterületek is vásárolhatóak, amennyiben új tulajdonosa bővíteni szeretné a kúriát és annak területét.

Mesebeli kúria Mórahalom közelében